17 Şubat 2010 Çarşamba

Hanamaru Kindergarten: Asla asla deme!

Hiçbir zaman 'Asla çocuk yuvasıyla ilgili anime izlemem' dememek gerek, yoksa insan kendini Hanamaru Youchien(Hanamaru Kindergarten)'in ilk bölümünü izlerken bulur!

Sapık Yuva Çocuğu! :D

H.K., çocuk olmayan izleyicilere nasıl kendini izlettirebilir? Şöyle: Baş kahramanı, yuvaya giden sevimli kız, öğretmenine aşık olursa! Küçük Anzu'cuk, öğretmeni Tsuchida'daya aşık oluyor. Hem de bu genetik. Şöyle ki, Anzu'nun annesi Sakura da, lisede öğretmeni olan babasıyla evlenmiş...Şokku :D Bu yüzden Sakura, kızının aşkınına tam destek veriyor!

hanamaru_super
Anzu, sarı saçlı olan. Aslında saçları çift renkli, arkası kahverengi. Ağacın sağındaki de, büyük aşkı ve öğretmeni, Tsuchida. Soldaki ise Tsuchida'nın büyük aşkı kadın öğretmen. Aman tanrım, aşk üçgeni! :D

Bu animenin karakterleri çooook sevimli; pofuduk etekleriyle oraya buraya koşturuyorlar. Biri utangaç, ki benim küçüklüğüme benziyor, (Koume), biri 'entellektüel', biri de...onu tanımlamak zor...O, Anzu! :D

hanamaru01_resize
Evet Koume, öğretmenini sev...

Çok sevimli karakterler, renkli bir animasyon, biraz da komedi...Gayet izlenebilir! Bir iki nokta daha: Hanamaru Kindergarten, bir seinen dergisinde yayımlanıyordu! Stüdyo Gainax tarafından animeye uyarlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder