18 Temmuz 2009 Cumartesi

Danny Choo: Japonya'ya Açılan Portal

dannychoo

DannyChoo.com sadece Japonya'ya değil, Japonya'nın alt- kültürlerine açılıyor: anime, manga ve figür! Arkasındaki isim Danny Choo ise, bu kültürü bizzat seven, ve hobisini işine yansıtabilmiş şanslı insanlardan. Aşağıda anime figürleriyle dolu ofisinde görülüyor.

3677960500_780826890e_o

Danny, muhtemelen ünlü bir medya kuruluşu için röportaj yaparken. Şimdiye kadar portalı ve şirketi, BBC ve CNN de dahil olmak üzere pek çok televizyona ve basın organına haber oldu.

DannyChoo.com'un içeriği, Japon caddelerinin fotoğraflı gezilerinden anime haberlerine, ilginç Japon yemeklerinin fotoğraflı yorumlarından sitenin kendi anime maskotuna ve okuyuculardan gelen haberlere kadar geniş bir yelpazeye yayılıyor. Portalı benzerlerinden ayıran ise tabii ki arkasındaki isim Danny Choo ve onun hayat tarzı. Danny, aslında Japon değil, aslen Londra'dan Japonya'ya göç etmiş olan bir Çinli. Böylece bize Japonya'daki anime/manga kültürünü bir yabancının gözlerinden, yani bizim sunacağımız gibi sunuyor!

dannypage

DannyChoo.com'dan bir görünüm...

3711808798_c2dc0a1c82_o

Köşdeki minik Toradora Tiger figürü dikkatinizi çekti mi? :) Danny her yemeğin fotoğrafına bir figür ekliyor...

dannychoo_banner

Sitenin maskotlarından biri: Mirai-chan!

Son olarak da, Danny Choo'nun CNN'de gösterilen Trooper serisinden bir bölüm: K-On dansı! Danny, favori animelerinden birinin müziğiyle Japonya'nın işlek caddelerinde dans ediyor... (Youtube videosu)

dannytrooper

Sevdiniz mi? O zaman ziyaret edin!: WWW.DannyChoo.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder